CONTINGUTS ADDICIONALS

Enguany per la situació i els protocols les activitats es programaran en funció de les possibilitats que la situació sanitària ens permeti.

A més de treballar continguts merament futbolístics també se’n treballaran d’altres, que trencaran una mica el treball al camp i que els classificarem de més lúdics:

A. Platja i jocs d’aigua
B. Jocs populars i tradicionals
C. Esports alternatius
D. Sortides externes
E. Prevenció de lesions i estiraments

A. Natació i jocs d’aigua: aquestes activitats és realitzaran a la platja, un cop per setmana. Oferirem un coneixement i aprenentatge de jocs a l’aigua, tot realitzant-ho de forma lúdica i d’interacció aquàtica amb els companys de grup.

B. Jocs populars i tradicionals: els jocs populars els utilitzarem com escalfament previ a la pràctica, on activarem el cos de forma lúdica i on els jugadors es comencin a  conèixer i a interaccionar entre ells. I els jocs tradicionals els realitzarem un cop durant l’estada, en el qual coneixeran jocs tradicionals d’arreu del territori català.

C. Esport alternatius: combinat amb el futbol també realitzarem sessions d’esports alternatius, que aportaran un coneixement més ampli del món esportiu als participants, i a més proporciona un bagatge motor més ampli als jugadors, sobre les habilitats motrius treballant-les de formes diverses. Alguns dels esports que realitzaríem són: hoquei, futbol platja, beisbol, korfball, voleibol, etc...

D. Sortides externes: aquestes activitats sempre seran dirigides a totes les edats i amb un component lúdic esportiu. Algunes d’aquestes sortides són: trobada intercampus, dia a l’Aquadiver, etc.

E. Prevenció de lesions i estiraments: aquest és un aspecte del futbol força oblidat i realment és molt important, sobretot en jugadors en creixement o ja desenvolupats. Per conscienciar als jugadors, dos fisioterapeutes titulats realitzaran  una sessió de fisioteràpia i prevenció de lesions, a més d’una sessió d’estiraments específics al camp.